ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи, а також 10-ту річницю Революції Гідності. У цей день ми згадуємо героїчні події, які остаточно затвердили євроінтеграційний шлях.

Під час Революції Гідності українці продемонстрували світові справжню сутність демократичних цінностей. Нині, під час війни, боротьба за них об’єднала навколо України всі цивілізовані країни. Ми довели, що згуртувавшись заради спільної мети, стаємо непереможними.

В Балаклійському ліцеї №4 Балаклійської міської ради Харківської області відбулись заходи до Дня Гідності та Свободи:

- тематичні години спілкування серед учнів 1-11 класів: " З Україною в серці" , "Україна - країна нескорених" , "Тернистий шлях до свободи" , "Моя незламна, нескорена Україна" ., "Народ мій є! Народ мій буде! Ніхто не переклеслить мій народ" , "Заряджені Гідність та жагою до свободи" , "Народ мій завжди буде! Ніхто не переможе мій народ!" , "Я - українець і цим пишаюсь" , "Героями не народжуються, ними стають", "Борітеся, поборете, вам Бог допомагає!", " Я - непереможна Україна!";

- Виставка літератури в бібліотеці, присвячена Дню Гідності та Свободи;

- Круглий стіл "Революція Гідності: очікування та здобутки України на шляху до Європи" 10-11 клас;

- Перегляд д/ф Спецпроєкт ICTV "Революція Гідності" 1-11 класи;

- Підготовка фотоколажів малюнків націоннально-патріотичної тематики "Навіки Слава Україні! Героям Слава на віки!" 1-5 класи;

- Виготовлення оберегів, написання листів воїнам. 1-11 класи;

- Проведення на уроці "Захист України" бесіди "Громадянська та національна відвага та самовідданість в часи Революції Гідності"

Наші герої – це обличчя вільної та незалежної України. Багато тих, хто під час Революції Гідності був ще дитиною, сьогодні захищають Україну від російської агресії.

Шануємо героїв, підтримуємо захисників. Віримо в щасливе майбутнє української держави!

Слава Україні! Героям Слава!

Кiлькiсть переглядiв: 7