ТИЖДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

Толерантність – це про повагу, прийняття і розуміння. Прийняти людей, які на вас не схожі, не означає відмовитися від своїх переконань, не означає поступитися, не означає програти. Бути толерантним означає бути сильним і, найголовніше, людяним.

З 13 по 17 листопада в Балаклійському ліцеї №4 пройшов "кольоровий" Тиждень толерантності. Тиждень "кольоровий", бо "Ми - різні, але рівні і всі разом".

- Понеділок ( колір дня - СИНІЙ - означає оптимізм і спокій, пригнічує агресивність і руйнівні емоції) - день взаєморозуміння та доброти. Учням були проведені інформаційні хвилинки "Що таке толерантність?".

- Вівторок (колір дня -Білий- означає благородство, чистоту,чесність, відкритість) - день толерантності. Проведені тестування "Який ти друг?" серед учнів 9-11 класів, а також створення лепбуку "Толерантність врятує" учнями 1-4 класів.

Години спілкування "Толерантність, як запорука людяності" ( 5-8 класи).

- Середа (колір дня - ЧЕРВОНИЙ - збуджує психіку людиния пробуджує в неї бажання діяти і просто піднімає настрій)- день ввічливості. Проведені інформаційні хвилинки про ввічливість (1-11 класи).

Четвер (колір дня - ЖОВТИЙ- означає позитив, оптимізм, сприяє появі позитивний емоцій, віру в щасливе майбутнє) - день посмішки і гарного настрою.

П'ятниця (колір дня - ЗЕЛЕНИЙ- означає ніжність, оздоровлення, безконфліктність, комфорт) - день відкритості і тактовності.

Кожного дня учні були одягнені в "колір дня" та дотримувались якостей притаманним відповідному кольору.

Кiлькiсть переглядiв: 9