ДЕНЬ ЗАХИСНИКА ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

1 жовтня в Україні у християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, українці святкують День захисників і захисниць України та День козацтва.
В Балаклійському ліцеї №4 з великою повагою ставляться до наших захисників. До цього знаменного дня було проведено безліч заходів, серед яких виховні години та кінолекторії.
Учні нашого закладу активно долучаються до волонтерської роботи, плетуть маскувальні сітки, збирають та передають смаколики пораненим захисникам, пишуть листи підтримки та власноруч створюють обереги, які передають на фронт.
Пам’ятають наші учні і про загиблих захисників. Напередодні відбулось покладання квітів на могили загиблих воїнів – визволителів.
Сьогодні ж всі педагоги, працівники закладу, учні та їх батьки долучились до загальнонаціональної хвилини мовчання, вшанувавши пам’ять загиблих захисників.
Вітаємо всіх захисників України, які щодня роблять неймовірне та борються за нашу з вами перемогу! Хай віра українців оберігає вас від ворожої зброї, а любов до країни не вичерпується навіть у найскладніші миті! Дякуємо, підтримуємо та міцно обіймаємо!

/Files/images/IMG-99a39b25947e8892e8850858c4e80382-V.jpg /Files/images/IMG-3c057ded8b41da39b24f770d57c64c15-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 30